Mest populære ting og steder at opleve i London

Faktisk London. Du ved: fisk, chips, kop te, frygtelig mad, mere beklageligt klima, Mary Poppins … London! Støjende, livlig og multikulturel, London er sandsynligvis den største by på planeten med en befolkning på 8 millioner individer. Det er en verdensomspændende verdensby med kultur, design, penge, statslige spørgsmål og udveksling og forbliver en af ​​de mest besøgte byer af globale ferierende på planeten. Byen indeholder adskillige anerkendte turiststeder, og det er enkelt at komme rundt. Den roste London Underground, ellers kaldet Tube, er et af de mest brede metro-netværk på planeten. En oversigt over de største feriedestinationer i London.

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en enorm, for det meste gotisk kirke, der findes lige mod vest for Westminster Palace. Det er en af ​​de mest bemærkelsesværdige strenge strukturer i Det Forenede Kongerige og er det sædvanlige sted at krone liturgi og interneringssted for engelske og senere britiske herskere. Størstedelen af ​​den nuværende struktur stammer fra 1245 til 1272, da Henry III valgte at rekonstruere et gammelt kloster i gotisk stil. Strukturen blev senere grundlæggende udvidet: Kapellet af Henry VII blev tilføjet et eller andet sted i intervallet 1503 og 1512, mens de to vestfronttårne ​​stammer fra 1745.

Trafalgar Square

Trafalgar Square er et enormt bytorv, der husker Lord Horatio Nelsons triumf mod Napoleons flådestyrke i slaget ved Trafalgar i 1805. Det fokale vartegn inde på torvet er et ensomt højt segment, hvor Nelson-figuren ser ud over London. Hans vartegn er omgivet af fire enorme løver og en fremgang med enorme kilder. I det væsentlige mere end blot en åben domstol er Trafalgar Square en af ​​de mest kendte bypladser på planeten og er blevet et socialt og politisk område for seværdigheder og londonere det samme.

Castle of Westminster

Palace of Westminster (desto bredere kendt som Houses of Parliament) er parlamentets sæde i Det Forenede Kongerige. Den nuværende struktur stammer generelt fra det nittende århundrede, da den blev ændret efter en brand i en fantastisk illustration af victoriansk nygotisk teknik. Underhuset (valgte parlamentsmedlemmer) ligger nord for strukturen og er pyntet med grønt polstring af kohud, og Lords House ligger mod syd og forskønnet med polstring af rødt kalveskind.

St. Paul’s Cathedral

I det syttende århundrede er St. Paul’s Cathedral en af ​​Londons generelt populære og mest umiskendelige seværdigheder. Katedralen blev modigt skånet af brandmænd, da den blev bombarderet under Anden Verdenskrig. Den fantastiske bue blev drevet af Peterskirken i Rom og stiger 118 meter til korset på sit højeste punkt. Det var den højeste struktur i London fra 1710 til 1962, og dens bue er ligeledes blandt de mest bemærkelsesværdige på planeten.

Pinnacle of London

I øjeblikket hjemsted for de britiske kronjuveler blev Tower of London arbejdet af William Conqueror i 1078. Det blev udfyldt som et fængsel fra 1100 til midten af ​​det 20. århundrede. Dette har bedt udtrykket “afsendt fra tårnet”, hvilket betyder tilbageholdt. Fejrede fanger inkorporerer Sir Thomas More, King Henry VI, Anne Boleyn og Catherine Howard (ægtefæller til King Henry VIII) og Rudolph Hess. I dag er Tower of London en af ​​de mest almindelige feriesteder i London.

London Eye

Arrangeret ved bredden af ​​Themsen er London Eye et kæmpehjul, der er 135 meter højt, og som transporterer 32 udvendige glasvæggede sager. Det giver fænomenale perspektiver over London. Hjulet stopper normalt ikke for at påtage sig rejsende, da drejningshastigheden er tilstrækkelig moderat til at give rejsende mulighed for at slentre på og af de bevægelige containere i jordoverfladen. Det er den mest kendte betalte feriedestination i Storbritannien, der besøges af over 3,5 millioner individer hvert år.

Buckingham Palace

Buckingham Palace er den primære leveordning for dronning Elizabeth II på trods af, at det hævdes af den britiske stat og ikke er herskerens helt egen ejendom. Forpladsen til Buckingham Palace bruges til at skifte vagt, en væsentlig funktion og feriested. Blandt maj og juli skifter vagten hver morgen og på erstatningsdage resten af ​​året. Siden 1993 har det kongelige residens statsrum været tilgængelige for folk generelt i august og september.

Enorme Ben

Det 150 år gamle Big Ben Clock Tower er en af ​​de bedste feriesteder i London. Navnet Big Ben henviser virkelig ikke til selve uretårnet, men snarere til det 13 ton lange klokkespil inde i toppen og tager sit navn fra den, der tidligere anmodede om ringetonen, Sir Benjamin Hall. Den nuværende Big Ben-klokkeslæt blev bygget i 1858, efter at en første ringetone på 16 tons brød usikkerhedsmæssigt to år tidligere. Uret er blevet en velkendt fascination og har dukket op i adskillige film. I filmen Mars Attacks! for eksempel knuses Big Ben af ​​et UFO-angreb.

Pinnacle Bridge

Pinnacle Bridge er en sammenføjet baskule og konstrueret overgang i London over Themsen. Det er tæt på Tower of London, som giver det sit navn og er blevet et bemærkelsesværdigt billede af London. Udviklingen begyndte i 1886 og det tog otte år at fremstille. Stilladset består af to højdepunkter, der er integreret på det øverste niveau ved hjælp af metoder til to lige gangbroer, der er beregnet til at modstå kræfterne i de ophængte områder af forlængelsen.

Det engelske museum

British Museum i London blev oprettet i 1753 og er en udstillingshal for menneskehedens sæt af oplevelser og kultur. Dens sortiment, der overstiger 7.000.000 genstande, er blandt de største og generelt vidtrækkende på planeten og starter fra hele fastlandet og skitserer og arkiverer beretningen om menneskelig kultur fra dens begyndelse til nutiden. Artikler inkorporerer Rosetta Stone, vejen ind til oversættelse af piktogrammer og det største sortiment af mumier uden for Egypten.